PROGRAMA
BENESTAR EMPRESES

Millora de la salut, benestar dels treballadors, la rendibilitat i l’eficiència per la via de reducció de nº de baixes i de l’increment de la productivitat.

Com a conseqüència de la detecció de problemes osteoarticulars i d’estrès que observem constantment entre els nostres usuaris, hem creat el Programa Benestar empreses. Aquest programama neix de la necesitat de buscar el benestar íntegre de les persones amb elles mateixes i amb el seu entorn, sent l’empresa un entorn amb una importància vital en el día a día de totes les persones.

En la nostra missió de millorar la salut integral de les persones, hem elaborat dos programes: 

Programa per reduïr els dolors músculo-esquelètics

EQUILIBRIUM LLEIDA BENESTAR EMPRESES SALUT FISICA SALUT MENTAL BENESTAR

Habitualment ens formen per a adquirir les capacitats Intel·lectuals d’un lloc de treball, però no és habitual que ens capacitin a nivell físic per a desenvolupar tasques amb elevat component físic: mala ergonomia, males postures, dèficit de força, de mobilitat. Tot això repetit moltes vegades desemboca en dolors que afecten els dies de baixa, a la rendibilitat, al benestar dels treballadors. Analitzem el lloc de treball específicament, plantegem una formació per a prendre consciència i establim unes rutines per a adaptar el cos a les tasques físiques i evitar dolors en un futur.

Programa d’intervenció per la reducció de l’estrés

EQUILIBRIUM LLEIDA BENESTAR EMPRESES SALUT FISICA SALUT MENTAL BENESTAR

L’excés de càrregues mentals que provoquen les obligacions del dia a dia, juntament amb les laborals fan que de vegades ens sentim sobrepassats per les nostres obligacions provocant malestar, ansietat, depressió, disminució del rendiment laboral… Fins i tot malestar físic somatitzat per aquest estrès.

Us proposem el programa benestar empreses per tal d’adquirir les eines necessàries pel maneig de l’estrès.


Treballem per al teu benestar i el benestar de la teva empresa

DESCOBREIX EL NOSTRE PROGRAMA BENESTAR EMPRESES