Et cuidem

L’exercici és clau per a la salut física i de la ment

Recuperació de la salut

Equilibrium som un centre únic que interconnecta les nostres 4 àrees de forma interdisciplinar: fisioteràpia, psicologia, nutrició, activitat física per tal que recuperis la teva millor versió de salut.

Primer de tot realitzem un anàlisis dels teus hàbits de vida així com les causes que han desembocat en el teu estat actual. A partir d’aquí plantegem la millor configuració possible de serveis per tal de complir amb l’objectiu principal que és el de recuperar la teva millor versió de salut. Així podem tractar problemes d’excés de pes, d’infrapès, problemes mentals, malalties cardiovasculars, malalties neurodegeneratives, entre altres… En cadascuna d’elles i cadascun de vosaltres necessitareu la combinació ideal que s’adapti a les vostres necessitats. Ens avalen 7 anys de casos d’èxit.

T’animes a trobar-la?

gym lleida

Millora de la salut premium

A Equilibrium sabem que naixem amb una dotació de gens que ens predisposa a una determinada salut i aquest aspecte no depèn de nosaltres. En canvi, també sabem que podem influir directament a través dels nostres hàbits de vida, ja que aquests interactuen directament amb els nostres gens i poden modificar la nostra qualitat de vida.

Equilbrium és un espai premium, ja que et donem el millor tracte personalitzat, en un ambient familiar, on trobaràs professionals altament qualificats que t’acompanyaran en aquesta millora de la teva salut de forma global.

T’ajudem a trobar la millor combinació possible?

gym lleida

Què fem i com ho fem?

La nostra missió principal es la recuperació i la millora de la salut de les persones, tant individualment com en l’àmbit familiar i empresarial. 

Som un centre únic, diferent i que destaca per la seva metodologia. Treballem amb productes multi àrea i interdisciplinaris, oferint un espai de transformació de la salut. Cada persona és diferent, pel que personalitzem tots els nostres serveis adaptant-nos a les seves necessitats.  

Entrenem la teva salut. Entrenem el teu cos. Entrenem la teva ment. 

A Equilibrium t’oferim un espai on poder arribar al teu cos i a la teva ment, unint i cooperant el treball de quatre grans àrees: l’activitat física, la fisioteràpia, la nutrició i la psicologia. Connectem aquestes quatre disciplines per vetllar per un benestar de qualitat, transformant la salut de les persones de forma real i mantinguda en el temps. 

Comptem amb un equip de grans professionals especialitzats en cada àmbit per acompanyar-te de forma íntegra en tot el procés oferint un assessorament ajustat i personalitzat.